Informacije za razstavljavce

FIFe mednarodna razstava mačk na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani

14. in 15. marec 2020

Dragi razstavljavci! 

Veseli nas, da ste se odločili udeležiti naše mačje razstave, ki bo 14. in 15. marca 2020 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. V nadaljevanju najdete nekaj koristnih informacij glede naše razstave. 

 

VHOD

Razstava se bo odvijala na Gospodarskem razstavišču v glavni dvorani - Kupola. Vhod za razstavljavce bo iz zadnje strani, iz Vilharjeve ceste, kot je razvidno iz spodnje slike. 

 

 

PARKIRANJE 

Znotraj območja razstave je omejeno število brezplačnih parkirnih mest. Razstavljavci lahko pridete do vhoda z avtomobilom za kratek čas (da lažje odložite opremo/mačke), parkirati pa bo potrebno na katerem izmed parkirišč v bližini. Seznam plačljivih parkirišč okoli Gospodarskega razstavišča najdete tukaj. Parkiranje je mogoče tudi v območju časovno omejenega parkiranja v coni III, kjer je parkiranje v soboto in nedeljo brezplačno. V cono III spadajo zelena območja na spodnji fotografiji (B2-B9). 

PREHRANA

Kosilo bo možno naročiti v Restavraciji Brejk poleg Gospodarskega razstavišča (Dunajska 22). Dodatne informacije in menu prejmete na razstavi.

 

POTEK RAZSTAVE

Veterinarska kontrola bo v soboto in nedeljo potekala med 7:30 in 9:00. Sojenje se prične ob 10. uri.

Vse mačke morajo na vhodu obvezno opraviti veterinarski pregled, ki bo izveden skladno s slovensko zakonodajo ter FIFe pravili oziroma kot je zavedeno tukaj. Med celotnim potekom razstave morajo biti kletke mačk primerno opremljene in dekorirane, mačke pa morajo imeti na razpolago vodo, hrano in mačje stranišče. V kolikor slednji in veterinarski pogoji niso izpolnjeni, lahko organizator razstavljavca izključi iz razstave.  

Drugim živalim vstop v dvorano ne bo dovoljen.

Zaključek razstave bo v soboto ob 19:00 in v nedeljo ob 18:00.

 

OSTALE POMEMBNE INFORMACIJE

V vsakem sektorju smo za vas priskrbeli po dve mizi, ki jih lahko uporabljate za pripravljanje vaših mačk. Prosimo vas, da ste pri tem solidarni do ostalih razstavljavcev. Na Gospodarskem razstavišču veljajo načela ločevanja odpadkov

Stole prinesite s seboj. 

Dodatne informacije so na voljo na spletni strani razstave: http://show.fd-ljubljana.si/ 

Se vidimo kmalu!