Informacije za razstavljavce

FIFe mednarodna razstava mačk v hali Tivoli Ljubljani

14. in 15. maja 2022

Dragi razstavljavci! 

Veseli nas, da se boste udeležili naše mednarodne mačje razstave, ki bo 14. in 15. maja 2022 v hali Tivoli Ljubljana. V nadaljevanju najdete nekaj pomembnih informacij glede same razstave. 

 

VHOD

Razstava se bo odvijala v veliki dvorani in drsališču hale Tivoli v Ljubljani (ledena dvorana). Vhod za razstavljavce bo iz spodnje strani hale (tehnični vhod), kot je razvidno iz spodnje slike.

 

 

 

 

PARKIRANJE 

Parkiranje za razstavljalce je možno na parkirišču Tivoli II (skica: Parking Tivoli II). Parkirišče je plačljivo po veljavnem ceniku LPT (0.7€/h). 

 

POTEK RAZSTAVE

Veterinarska kontrola bo v soboto med 7:30 in 9:00 in v nedeljo med 8:00 in 9:00. Sojenje se prične ob 10. uri.

Vse mačke morajo na vhodu obvezno opraviti veterinarski pregled, ki bo izveden skladno s slovensko zakonodajo ter FIFe pravili oziroma kot je zavedeno tukaj. Med celotnim potekom razstave morajo biti kletke mačk primerno opremljene in dekorirane, mačke pa morajo imeti na razpolago vodo, hrano in mačje stranišče. V kolikor slednji in veterinarski pogoji niso izpolnjeni, lahko organizator razstavljavca izključi iz razstave.  

Drugim živalim (psi, mačke obiskovalcev..) vstop v dvorano ne bo dovoljen.

Zaključek razstave bo v soboto ob 19:00 in v nedeljo ob 18:00. Mačke morajo biti do takrat v kletkah. 

 

OSTALE POMEMBNE INFORMACIJE 

V vsakem sektorju smo za vas priskrbeli po dve mizi, ki jih lahko uporabljate za pripravljanje vaših mačk. Prosimo vas, da ste pri tem solidarni do ostalih razstavljavcev. Stole prinesite s seboj. Glede na to, da je razstava organizirana v hokejski dvorani, bo ves čas dostop tudi do tribune. 

Stole prinesite s seboj. 

Dodatne informacije so na voljo na spletni strani razstave: http://www.fd-ljubljana.si/sl/razstava_2022

 

 

Se vidimo kmalu!